Περίεργη υπόθεση θανάτου 63χρονου στην Ξάνθη. Ερευνάται η περίπτωση τροχαίου με εγκατάλειψη !

15 Μαΐου 201515:33

Μια ασυνήθιστη όσο και ασαφής υπόθεση πιθανού τροχαίου ατυχήματος που οδήγησε στο θάνατο ενός 63χρονου, μελετά τη Τροχαία της Ξάνθης.

Ο  63χρονος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη, μετά από τριήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Ο 63χρονος είχε μεταφερθεί τη στις αρχές της εβδομάδας στο Νοσοκομείο, λίγο αφότου είχε βρεθεί αναίσθητος έξω από το σπίτι του στη Χρύσα πέφτοντας εν στάσει από το δίκυκλό του.

Όμως ενώ οι συγγενείς θεώρησαν ότι είχε υποστεί κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο, οι δεύτερες σκέψεις και τα κλινικά ευρήματα ενίσχυσαν την περίπτωση να έχει πέσει θύμα τροχαίου. Τελικά, μετά τον εντοπισμό οπτικού υλικού από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του, το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα τροχαίου έξω από το σπίτι του είναι πλέον αρκετά πιθανό.

Μελετά το οπτικό υλικό η Τροχαία Ξάνθης

Το λόγο έχει πλέον η Τροχαία της Ξάνθης που μελετά το οπτικό υλικό και ενδεχομένως, μπορεί να οδηγηθεί στα ίχνη πιθανού δράστη, εφόσον αποδειχτεί ότι ο  63χρονος υπήρξε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη από το υλικό που εξετάζεται.

Ο άτυχος 63χρονος κηδεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Χρύσα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη υπόθεση που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr