“Λαχτάρισε” η Ασφάλεια στην Ξάνθη: Προσαγωγή ζευγαριού ρομά που είχε κατάξανθο κοριτσάκι με γαλανά μάτια !

11 Ιανουαρίου 201621:07

Την υπόθεση της “Μαρίας” που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο πριν από αρκετούς μήνες, θύμισε ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην Ξάνθη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ένας επαγγελματίας , παρατήρησε στο πάρκινγκ της δημοτικής αγοράς ένα ζευγάρι με ιδιαίτερα σκούρα χαρακτηριστικά να έχει μαζί του ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου 2,5 ετών, το ο οποίο ήταν κατάξανθο, με γαλάζια μάτια και καλοντυμένο. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία της Ξάνθης τονίζοντας ότι δεν διακατέχεται από καμία ρατσιστική αντίληψη αλλά η αντίθεση του προξένησε την προσοχή.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η Αστυνομία εντόπισε το ζευγάρι και τους προσήγαγε στην Ασφάλεια μαζί με το παιδάκι. Η μητέρα του παιδιού προσκόμισε στοιχεία που δείχνουν ότι το παιδί είναι δικό της και αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά η υπόθεση έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της Αστυνομίας. Πράγματι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το παιδί ανήκει στην οικογένεια, η οποία διαμένει στην πόλη ενώ  άνδρας που συνόδευε το κοριτσάκι, δεν είναι ο πατέρας του.

Παρότι όλα βρέθηκαν ορθά, η Αστυνομία επικοινώνησε με τον πολίτη συγχαίροντάς τον για τα αντανακλαστικά του.  Με αφορμή το περιστατικό του ανέφεραν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον κόσμο να μην αδιαφορεί γιατί μια περίπτωση απαγωγής θα ήταν τραγική για τους φυσικούς γονείς και για το παιδί. Μέχρι σήμερα πάντως, δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην περιοχή.

Ο πολίτης απέστειλε και σχετικές φωτογραφίες αλλά, μετά από κοινή απόφαση του xanthipress.gr και του ίδιου κρίνεται ότι δεν θα έπρεπε να δημοσιευτούν, ούτε με καλυμμένα χαρακτηριστικά, για ευνόητους λόγους.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr