Πέρασε το τέστ το Δημοκρίτειο

8 Δεκεμβρίου 201511:20

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αξιολόγησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από πενταμελή επιτροπή διακεκριμένων επιστημόνων από πανεπιστήμια του εξωτερικού που επιλέχθηκαν από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.).

Πρόκειται για τoν καθηγητή Ιωάννη Σπυριδάκη από το StJohnUniversityofNewYork, τον καθηγητή Διονύση Μπόχτη από το Πανεπιστήμιο Aarhus της Δανίας, τον καθηγητή Ιωάννη Δημητριάδη από το Πανεπιστήμιο Valladolid της Ισπανίας, την καθηγήτρια Παναγιώτα Κλεάνδρου από το BrockUniversity στο Οντάριο του Καναδά και την καθηγήτρια Αθηνά Πετροπούλου προερχόμενη από το RutgersUniversity, NewJersey των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης επιλέχθηκε από την Α.ΔΙ.Π. ως ένα από τα 8 Πανεπιστήμια που συμμετέχουν στην πρώτη φάση της εξωτερικής αξιολόγησης των ΑΕΙ της χώρας, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί για τα υπόλοιπα Ιδρύματα εντός του επόμενου έτους.

Πηγή: ert.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr