Πέντε πράγματα που «απαγορεύεται» να κάνετε στο γάμο σας!

16 Σεπτεμβρίου 201319:00

Η μέρα του γάμου σας πλησιάζει και θέλετε να δείχνετε εκθαμβωτικές! Κάθε νύφη «οφείλει» και δικαιούται να είναι λαμπερή και όμορφη, η πριγκίπισσα του δικού της παραμυθιού, όπως εκείνη το έχει ονειρευτεί, στο πλευρό του καλού της.

Δείτε πέντε στιλιστικά λάθη που έκαναν στο παρελθόν πολλές νύφες και καλό θα ήταν εσείς να τα αποφύγετε, ώστε να κλέψετε την παράσταση…

1. Τα μαλλιά σας δεν πρέπει να είναι στο πρόσωπό σας. Αν επιθυμείτε να έχετε τα μαλλιά σας κάτω την ημέρα του γάμου σας, σε ένα ελεύθερο χτένισμα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Οι ανέμελες μπούκλες είναι μια πολύ καλή ιδέα, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε να μην είναι τα μαλλιά σας στο πρόσωπό σας, να μην μπαίνουν στα μάτια σας και γενικά να μην σας δυσκολεύουν και παράλληλα να χαλούν την εικόνα σας.

2. Αποφύγετε τα πολύ «φορτωμένα» νυφικά. Αν επιλέξετε ένα βαρύ νυφικό, πολύ «φορτωμένο» είναι πιθανόν να το μετανιώσετε. Μπορεί αρχικά να νιώθετε σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού, αλλά στην πορεία της βραδιάς θα σας κουράσει. Δεν θα μπορείτε να χορέψετε, αλλά πιθανόν ούτε και να κινηθείτε άνετα. Αν πάλι θέλετε να φορέσετε οπωσδήποτε ένα βαρύ, «πριγκιπικό» νυφικό, καλό θα ήταν στο πάρτι ή την δεξίωση μετά το γάμο να αλλάξετε και να φορέσετε ένα πιο άνετο cocktail φόρεμα.

3. Όχι στα άβολα παπούτσια. Ο λόγος είναι προφανής. Θα είναι μία κουραστική μέρα που θα πρέπει να σταθείτε πολύ ώρα όρθιες και να χορέψετε, άρα θα πρέπει τα παπούτσια που θα επιλέξετε να είναι άνετα. Όταν διαλέγετε, λοιπόν, τις νυφικές σας γόβες μην σταθείτε μόνο στο πόσο όμορφες είναι, αλλά προσέξτε να είναι και άνετες. Άλλωστε, αν το νυφικό σας είναι μακρύ, δυστυχώς, δεν θα τις θαυμάσουν πολλοί!

4. Αποφύγετε το υπερβολικό μακιγιάζ. Την ημέρα του γάμου σας επιλέξτε ένα κλασικό μακιγιάζ, σε γήινους τόνους, το οποίο να τονίζει την φυσική σας ομορφιά. Μην κάνετε υπερβολές με πολύ έντονα χείλη ή πολύχρωμες σκιες στα μάτια. Άλλωστε, θέλετε να βλέπετε τις φωτογραφίες του γάμου σας και σε 20 ή 30 χρόνια και να νιώθετε περήφανη για την εμφάνισή σας.

5. Μην βάψετε τα νύχια σας σε έντονα χρώματα. Αν και κάποιες νύφες επιλέγουν να βάψουν τα νύχια τους σε έντονα χρώματα, με κυρίαρχο το κόκκινο, αυτή την ημέρα, καλύτερα θα είναι να επιμείνετε κλασικά. Ένα γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ είναι μια ασφαλής λύση που επιλέγουν οι περισσότερες νύφες. Πάντως σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα μαύρα και γενικά τα πολύ σκούρα νύχια.

Πηγή : entertv.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr