Πέντε λόγοι για να αποκτήσεις το Kia Sportage 48V Hybrid

8 Ιουλίου 201911:42

Το νέο Kia Sportage 48V Hybrid φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των SUV. Συνδυάζει τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας με την αποδοτικότητα των κινητήρων diesel για να προσφέρει αξιοζήλευτη οικονομία καυσίμου.

Πλεονέκτημα που έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες αρετές του μοντέλου. Το Sportage 48V Hybrid είναι το πιο ολοκληρωμένο SUV της αγοράς και έχεις όχι ένα ούτε δύο, αλλά 5 λόγους για να το αποκτήσεις.

1. Διπλή οικονομία Hybrid + Diesel

Το Kia Sportage 48 Hybrid χρησιμοποιεί δύο πηγές ενέργειας που λειτουργούν παράλληλα: τον diesel 1.6 λίτρων, απόδοσης 115 ή 136hp, κι έναν ηλεκτροκινητήρα που έχει το ρόλο μίζας/γεννήτριας και συνδυάζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου 48 Volt.

Η υβριδική μονάδα υποβοηθά τον πετρελαιοκινητήρα όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει, χαρίζοντας έως και 10% χαμηλότερη κατανάλωση.

Όταν αντίστοιχα το αυτοκίνητο φρενάρει ή ρολάρει χωρίς γκάζι, η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική που επαναφορτίζει τη μπαταρία.

2. Δυνατότητα για 4WD και αυτόματο κιβώτιο

Το Sportage 48V Hybrid παρέχει ασφάλεια και ευχάριστη οδηγική εμπειρία, κάθε στιγμή και σε κάθε διαδρομή. Και αυτό επειδή προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκδόσεις 2WD και 4WD, με μηχανικό 6άρι ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Έτσι, ικανοποιεί κάθε στυλ οδήγησης.

Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου κλείνοντας τώρα ένα test drive.

3. Χώροι και πρακτικότητα μεγάλου SUV

Το SUV της Kia προσφέρει κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί 5 επιβάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν εξαιρετική άνεση είτε κάθονται στις μπροστά είτε στις πίσω θέσεις.

Μάλιστα οι πλάτες των πίσω καθισμάτων ρυθμίζονται σε κλίση και αναδιπλώνονται εντελώς, ώστε να επιτευχθεί η ιδανική ρύθμιση ανάμεσα στην άνεση και τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Παρά την ύπαρξη μπαταρίας στο δάπεδο του πορτμπαγκάζ, ο διαθέσιμος όγκος φτάνει τα 439 λίτρα για να υποδεχθεί όλες τις αποσκευές σου.

4. Χαμηλή τιμή και τέλη κυκλοφορίας

Ως υβριδικό όχημα, το νέο Kia Sportage 48V Hybrid απολαμβάνει κατά 50% μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης. Έτσι, παρά την προηγμένη του τεχνολογία και τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η τιμή του ξεκινά από 22.990 ευρώ μόλις.

Επιπλέον, χάρη στα οφέλη του συνδυασμού της υβριδικής τεχνολογίας και του πετρελαιοκινητήρα, εκπέμπει λιγότερους ρύπους CO2 και απολαμβάνει χαμηλά τέλη κυκλοφορίας.

5. 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Εκπέμποντας δυναμισμό χάρη στη σχεδίαση και την οδική συμπεριφορά των μοντέλων της, η Kia επενδύει ταυτόχρονα στην ποιότητα και τις νέες τεχνολογίες, όπως το υβριδικό σύστημα 48V και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Οι εκδόσεις GT Line τονίζουν το σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων Kia, την ίδια στιγμή που η σιγουριά για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία «καθρεφτίζεται» στην 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr