Οι παίκτες της Skoda Ξάνθης στο Κατάστημα Forthnet

17 Φεβρουαρίου 201613:20

Το Κατάστημα Forthnet στη Ξάνθη, στο πλαίσιο του «Novasports Tour: Μια πόλη… Μια ομάδα… Μια μοναδική εμπειρία», δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης να βρεθούν από κοντά με τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης και παράλληλα να κερδίσουν πλούσια δώρα. Με αφορμή τον αγώνα Skoda Ξάνθη – Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports, παίκτες από την ομάδα θα παρευρίσκονται το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο Κατάστημα Forthnet στη Ξάνθη (Μιχαήλ Βόγδου 18).

Οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στη Ξάνθη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό γνώσεων γύρω από το ποδόσφαιρο και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια ετήσια συνδρομή, προκειμένου να μην χάνει στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά και θα διεκδικήσουν πλήθος δώρων χωρίς να απαιτείται αγορά προϊόντος.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet στη Ξάνθη, ελάτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις γύρω απ’ την ενέργεια στο hashtag#NovasportsTour.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr