Πατατόσουπα βελουτέ με γιαούρτι

2 Νοεμβρίου 201521:00

Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια (φρέσκα και ξερά) και το σκόρδο και λιώνετε το βούτυρο σε μεγάλη κατσαρόλα. Μαραίνετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο βούτυρο. Προσθέτετε τις πατάτες και το σέλινο στα κρεμμύδια, ανακατεύετε για λίγα λπετά και ρίχνετε το κρασί. 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr