Παρθενικά “γερμανοτσολιαδίστικα” άκουσε ο Γιαννακίδης στις Σέρρες

2 Οκτωβρίου 201817:11

Αποδέκτες των έντονων παραπόνων των Σερραίων επιχειρηματιών, έγιναν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης και η Υφυπουργός Εσωτερικών (ΜΑ-ΘΡΑ) Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση SEREXPO.

Οι δύο υφυπουργοί που έκαναν βόλτα στα περίπτερα, ρωτούσαν τους επιχειρηματίες όχι μόνο για το αντικείμενο της επιχείρησής τους, αλλά και για το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Ένας εξ αυτών, δεν δίστασε να τους πει την «ωμή» αλήθεια και να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τάσος Καχπάνης, που διαθέτει επιχείρηση με ολοκληρωμένα συστήματα καύσης βιομάζας στο Σιδηρόκαστρο, τους επεσήμανε την ανυπαρξία του κράτους και την απουσία του στην προσπάθεια των Ελληνικών επιχειρήσεων να προβληθούν στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο κ. Καχπάνης ανέφερε ως παράδειγμα τη Ρουμανία, όπου οι επιχειρήσεις επιδοτούνται με ποσοστό 70%, για την προβολή των επιχειρήσεων σε εκθέσεις του εξωτερικού.

«Πέρυσι για παράδειγμα, ως επιχείρηση, ήμασταν η μοναδική Ελληνική συμμετοχή σε τεχνική έκθεση της Φιλιππούπολης, στην οποία συμμετείχαν πολλές χώρες της Βαλτικής,» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Infonews24 ο κ. Τάσος Καχπάνης.

(πηγή: Infonews24.gr)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr