Παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος του Πέτρου Κοτσαμπάση “Οbsessions” στο Kardelen

4 Μαρτίου 201603:00

Στα πλαίσια της καμπάνιας για τα 2 χρόνια , η ομάδα φωτογραφίας διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του φωτογραφικού βιβλίου του Πέτρου Κοτζαμπάση “Εμμονές – Obsessions” την Κυριακή 06/03, στις 19:00.

Ο Πέτρος Κοτζαμπάσης γεννήθηκε στην Κομοτηνή όπου και ζει. Φωτογραφίζει καθημερινά τα «πλούτη» της καθημερινότητας, δεν επιδιώκει παρά την στιγμή, που η αφήγηση γίνεται περιττή, με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο σύμπαν, όπου όλα είναι φανερά και όμως κάτι κρύβουν , όχι με σύμβολα αλλά με υπαινιγμούς. Οι «Εμμονές» είναι το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Πέτρου Κοτζαμπάση.

«Στις Φωτογραφίες του Πέτρου Κοτζαμπάση τα στοιχεία είναι πολλά και συχνά δυσδιάκριτα ή μυστηριώδη. Μόνο που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες και όχι μόνο μέσα από την φόρμα. Η πολυπλοκότητα δεν περιορίζεται στον προφανή χώρο της φορμαλιστικής επιφάνειας, μέσα στον οποίο και πάλι κινείται με άνεση, αλλά συμπληρώνει την προσέγγιση με συναισθήματα, εντάσεις και αντιθέσεις που πηγάζουν από απρόσμενες λεπτομέρειες. Έτσι η κάθε φωτογραφία του μετατρέπεται σε ένα γοητευτικό αμάλγαμα, το οποίο ανθίσταται σε έυκολες και μονοσήμαντες ερμηνείες.»

12345

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr