Παρουσίαση της νέας σειράς βιβλίων του Τζερόνιμο Στίλτον »ΠΟΝΤΙΚΙΝΓΚ»

9 Μαρτίου 201715:53

Το βιβλιοπωλείο ‘Βαφειάδης’ και οι εκδόσεις Κέδρος , θα παρουσιάσουν τα νέα βιβλία της σειράς του Τζερόνιμο Στίλτον,του πιο αγαπημένου ήρωα εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο!

Ο Τζερόνιμο Στίλτον ζει στην Ποντικούπολη, ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο τυρί και βρίσκεται στον Τρωκτικό Ωκεανό. Στον ελεύθερό του χρόνο, ο Τζερόνιμο συλλέγει παλιές κρούστες παρμεζάνας του 17ου αιώνα, αλλά αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να γράφει βιβλία στα οποία να αφηγείται τις συναρπαστικές περιπέτειές του!

Στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 40 τίτλοι βιβλίων με τις ιστορίες του, ενώ οι ιστορίες του έχουν μεταφραστεί σε 45 γλώσσες! Έχει λάβει πολλές διακρίσεις για τα βιβλία του,μεταξύ των οποίων το βραβείο Πόντιτζερ για τον τίτλο »Τα μυστήρια του χαμένου θησαυρού»

“Αγαπητά μου τρωκτικά,

Είμαι ο Τζερόνιμο Στίλτον, ο πιο διάσημος συγγραφέας του κόσμου και σας περιμένω όλους την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 17.00 , στη Λέσχη Κομοτηναίων για να σας παρουσιάσω τη νέα σειρά βιβλίων μου ‘ΠΟΝΤΙΚΙΝΓΚ’

Θα ταξιδέψουμε μαζί στον μακρινό και παγωμένο Βορρά για να αντιμετωπίσουμε τους τρομερούς γίγαντες δράκους, θα παίξουμε ένα υπέροχο ποντικοπαιχνίδι και 2 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από ένα βιβλίο μου.

Θα περάσουμε φανταστικά!

Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr