Παρέμβαση αλληλεγγύης στο Ν.Ρωμανό στην Ξάνθη από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Πανό στην Καμάρα της Καβάλας

2 Δεκεμβρίου 201419:40

Mε τίτλο «Αλληλεγγύη στον Νίκο Ρωμανό. Η απεργία πείνας θα νικήσει!» η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έκανε το πρώι της Τρίτης παρέμβαση υπέρ του απεργού πείνας, στην Κεντρική Πλατεία και μοίρασε σχετικό υλικό, στο οποίο ανέφερε, μεταξύ άλλων:

Φωτογραφία του χρήστη Νεολαία Σύριζα Ξάνθης.

 Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση της ακραίας λιτότητας, του αυταρχισμού και της ακροδεξιάς ατζέντας, θα έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβεί στον απεργό πείνας. Από κοινού με τους κρατικούς της μηχανισμούς θα είναι οι μόνοι ηθικοί και πολιτικοί αυτουργοί μιας δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου που επιλέγει να διεκδικήσει τα δικαιώματά του ως κρατούμενος, με όπλο την ίδια του τη ζωή.


Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργώντας εκδικητικά πέρα από κάθε θεσμικό πλαίσιο, επιδιώκουν να εμπεδώσουν το δόγμα της μηδενικής ανοχής. «Η εκδικητική εισαγγελική εντολή άρνησης χορήγησης εκπαιδευτικών αδειών στον Νίκο Ρωμανό για να σπουδάσει στην σχολή που εισήχθη, μετά από την σκληρή δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, παραβιάζει κάθε έννοια Δικαίου».

Πανό στην Καμάρα της Καβάλας

Την ίδια ώρα στην Καβάλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Κavala-portal.gr μέλη συλλογικοτήτων ανάρτησαν πανό υπέρ του Ν. Ρωμανού στην καμάρα:

romanos kabala

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr