Παράταξη Παπαχρόνη: Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από το παρελθόν και το παρόν μας, δεν υποθηκεύουμε πουθενά το μέλλον μας

28 Ιουλίου 202015:01

Στην δικαίωσή της που επέφερε από 24/07/2020 απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΑΔΑ ΩΤΨΙΟΡ1Υ-ΡΩΘ) αναφέρεται η δημοτική παράταξη “Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας” με ανακοίνωσή της λίγο πριν από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Η προσφυγή των μελών της παράταξης έγινε και η απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης  ήταν ο λόγος της μεταφοράς της συνεδρίασης από τις 24 Ιουλίου στη σημερινή ημέρα. Όπως δηλώνει το σύνολο των εκλεγμένων μελών της παράταξης “η εν λόγω προσφυγή υπήρξε αποτέλεσμα της άτοπης και εν τοις πράγμασι προσβλητικής λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής με την αποδοχή ομαδικού εκπρόθεσμου e-mail ως παρουσίας μας στη σχετική συνεδρίαση”.

Η σημερινή ανακοίνωση μάλιστα αναφέρεται σε δημόσιες ενέργειες τόσο του Δημάρχου Ξάνθης όσο και σε άλλες φωνές που χρέωναν ταύτιση της παράταξης του Γιάννη Παπαχρόνη με την Δημοτική Αρχή του Μανώλη Τσέπελη: “Σε πείσμα των όσων μας ήθελαν να συναγελαζόμαστε με το Δήμαρχο και το συνδυασμό του – αυτόν τον ίδιο το Δήμαρχο που μας στεφάνωσε με το χαρακτηρισμό «κηπουροί μισαλλοδοξίας» όταν τον ελέγξαμε για συγχρωτισμό με εξωθεσμικούς παράγοντες που βρίσκονται υπό την εποπτεία – επήρεια  γνωστού διπλωματικού κέντρου (το εν λόγω κείμενο κοσμεί ακόμη και σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης: https://www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/press/20488-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82 συνεχίσαμε και συνεχίζουμε να στεκόμαστε συνειδητά απέναντι σε μία Διοίκηση του Δήμου θεσμικά ακηδή.

Επίσης,  σε όλες τις πιέσεις και  σε όσες ανυπόστατες συκοφαντίες που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί προς τα πρόσωπα μας, εμείς απαντάμε με τις πράξεις μας, που δηλώνουν από την πρώτη στιγμή, προσήλωση στο έργο που ορκιστήκαμε να φέρουμε εις πέρας, εφαρμόζοντας με ζήλο και υπευθυνότητα τον έλεγχο στην Δημοτική αρχή, καταθέτοντας τις απόψεις μας για το αύριο της πόλης, πάντα  μέσω της διαφάνειας και των νόμιμων διαδικασιών. Είμαστε παρόντες στα ζητήματα και θέματα που η πόλη έχει ανάγκη αλλά σαφώς λέμε ΟΧΙ στα κακώς κείμενα που γυρίζουν την πόλη στην ανούσια νοοτροπία του πρόσφατου και απώτερου  παρελθόντος. Το ότι έχουμε φωνή και μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο, οφείλεται στο ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε από το παρελθόν και το παρόν μας και δεν υποθηκεύουμε πουθενά το μέλλον μας.

Με αφορμή την ανωτέρω απόφαση αισθανόμαστε δικαιωμένοι και δηλώνουμε ότι θα επιμείνουμε στην τήρηση των νόμιμων θεσμικών διαδικασιών και δεν προτιθέμεθα να μετακινηθούμε από την θέση αυτή για κανένα λόγο και χάριν κανενός ανταλλάγματος καθώς αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που μας έχει προσδώσει η επιλογή των συνδημοτών μας στο πρόσωπο μας με την εκλογή μας.

Για το Συνδυασμό «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

Παπαχρόνης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Βασίλειος, Γεωργιάδης Δημοσθένης, Σπανίδης Μιχαήλ, Διαφωνίδης Χαράλαμπος, Τσακιρίδης Αφεντούλης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr