Παράταξη Γ. Παπαχρόνη: “Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει.”

4 Μαΐου 202019:38
Την ανησυχία της για “τον κίνδυνο που δεν έχει παρέλθει” εξέφρασε πριν από λίγη ώρα η δημοτική παράταξη “Αγάπη για την Ξάνθη μας” με τον επικεφαλής Γ. Παπαχρόνη και τους άλλους πέντε (5) δημοτικούς συμβούλους να συνυπογράφουν ανακοίνωση με την οποία συντάσσονται με τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στον Δήμο Ξάνθης.
 
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: 
 
Με αφορμή το από 3/5/20 Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης δηλώνουμε τα εξής:
– Συντασσόμαστε με την ανησυχία του Ιατρικού Συλλόγου όσον αφορά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων COVID-19 τόσο στο σύνολο του Νομού όσο και ειδικότερα στο Δήμο Ξάνθης. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει.
– Εκδηλώνουμε την επιθυμία να τύχουμε άμεσου επιδημιολογικού ελέγχου με τη διενέργεια ικανού αριθμού τεστ το συντομότερο δυνατό μερίμνη της Πολιτείας. Είναι λογικό σημεία επιδημιολογικού ενδιαφέροντος να ελέγχονται κατά προτεραιότητα.
– Εκφράζουμε την αναγκαιότητα για υπευθυνότητα μέσα από την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής. Δε χρειάζεται να οδηγηθούμε σε πισωγύρισμα όσον αφορά τη λήψη μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού.
Η Παράταξή μας στήριξε από την αρχή της πανδημίας το θεσμικό ρόλο του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και τον ευχαριστεί για την ουσιαστική προσφορά του στη διαφύλαξη της υγείας της τοπικής κοινωνίας. Στον αγώνα αυτόν θα είμαστε αρωγοί.
Δημοτική Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ μας»
Παπαχρόνης Ιωάννης
Παπαδόπουλος Βασίλειος
Γεωργιάδης Δημοσθένης
Σπανίδης Μιχαήλ
Διαφωνίδης Χαράλαμπος
Τσακιρίδης Αφεντούλης
 
Ξάνθη 4 Μαΐου 2020

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr