Παράταση στην αναστολή απασχόλησης 20 εργαζομένων στον Δήμο Ξάνθης

29 Μαΐου 202022:59

Παρατείνεται μέχρι 31 Μαίου η αναστολή απασχόλησης, λόγω προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, είκοσι (20) ωφελούμενων της Δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε 56 Δήμους, και τριάντα επτά (37) Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/Φορείς διαχείρισης ̟προστατευόμενων περιοχών», οι οποίοι τοποθετήθηκαν για χρονικό διάστημα οχτώ (8) μηνών σε θέσεις στον Δήμο Ξάνθης, ανάλογα με την ειδικότητα τους. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 2 ΠΕ Μουσικών, 1 ΠΕ Ψυχολόγων, 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 6 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων / Κοινωνικών Λειτουργών, 3 ΔΕ Μαγείρων, 2 ΥΕ Βοηθών Τραπεζοκόμων, 4 ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας και 1 ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό.

Η αναστολή της απασχόλησης των ανωτέρω ωφελούμενων δημιουργεί την δυνατότητα παράτασης της απασχόλησής τους για διάστημα ίσο προς την διάρκειά της από 1 Ιουνίου 2020.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr