Παραπολιτική: Οι παλινωδίες του Μίχογλου και η αντίδραση Δημαρχόπουλου

11 Δεκεμβρίου 201400:10

Πολύ σκληρές αλλά απολύτως λογικές και ακριβείς οι δηλώσεις του Χ. Δημαρχόπουλου για τον Δήμαρχο Τοπείρου και την ανεύθυνη στάση που εντοπίζε και έχει φέρει το νομό μπροστά σε ανυπολόγιστες συνέπειες στη διαχείριση των απορριμμάτων με το Δήμαρχο να συνεχίζει τους λεονταρισμούς, ενώ τον έχουν “αδειάσει” οι πάντες, και το ίδιο το ΥΠΕΚΑ, επισήμως.

Μπορεί μέχρι σήμερα οι παλλινωδίες και οι εύθμες καταστάσεις να αποτελούσαν μια ατραξιόν αλλά ήταν μια υπόθεση των δημοτών που τον εξέλεξαν και του ίδιου. Από τη στιγμή που η έλλειψη σοβαρότητας βάζει σε κίνδυνο την υγεία 100.000 κατοίκων και επηρεάζει όλη τη διαχείριση, η έλλειψη σοβαρότητας δεν μπορεί να είναι ελαφρυντικό.

Και όλη αυτή η κατάσταση, προφανώς, και θα οδηγήσει και σε ποινική διερεύνηση από τη δικαιοσύνη. Μπορεί να μην το έχει καταλάβει ακόμη αλλά δεν μπορεί να οχυρωθεί πίσω από την απόφαση του Δημ. Συμβούλιου και κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι με την αδιάλακτη στάση του έχει αναλάβει όχι μόνο το πολιτικό αλλά και το ποινικό ρίσκο για όσα θα ακολουθήσουν και για το πιθανό κλείσιμο του Συνδέσμου Διαχείρισης, όπου εργάζονται δεκάδες οικογένειες της Ξάνθης.

Η υπόθεση Ρωμανού έληξε με τρόπο δημοκρατικό και απλό, όπως προέτρεπαν όλη την κυβέρνηση να πράξει. Αυτή προτίμησε να οχυρωθεί πίσω από τις αποφάσεις των δικαστικών συμβουλίων και του Αρείου Πάγου αν και κατά καιρούς επαίρεται ότι τις καθοδηγεί (βλ. Χ.Α.)  Αναδιπλώθηκε και απέδειξε ότι όλη αυτή η ακραία της στάση που ξεσήκωσε όλη τη χώρα, ήταν άσκοπη και υπέστη άλλη μια σοβαρή επικοινωνιακή ήττα χωρίς λόγο. Άνοιξε μια ατζέντα μόνη της φτάνοντας στο αυτογκόλ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr