28-10-12 1

Ερωτηματικό η παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

24 Μαρτίου 201423:37

Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία ή μη των κυβερνητικών βουλευτών της Ξάνθης στην Παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Ξάνθη.Η αφίσα των τελευταίων ημερών σε βάρος των δύο βουλευτών και οι αντιδράσεις για τις απολύσεις των εκπαιδευτικών που ήταν σε διαθεσιμότητα, έχουν δημιουργήσει ένα δυσμενές τοπίο. Η πορεία που έχουν προγραμματίσει  οι εκπαιδευτικοί της Ξάνθης δεν έχει άμεση συνάφεια αλλά στην υπόλοιπη χώρα υπήρξαν φόβοι για αποδοκιμασίες στις παρελάσεις και έτσι υπάρχει σκεπτικισμός.

Ενδεχομένως, όπως αναφέρουν πληροφορίες,  μια απουσία από τις εκδηλώσεις να λύσει το πρόβλημα και να μην εισπράξουν δημοσίως την λαϊκή δυσαρέσκεια για τη στάση τους στη Βουλή. Κάτι τέτοιο δείχνει και η επιλογή της Κυβέρνησης να μην εκπροσωπήσουν πολιτικοί παράγοντες την Κυβέρνηση στις κατά τόπους εκδηλώσεις αλλά Γενικοί Γραμματείς.

Στην Ξάνθη την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Θανάσης Καρούντζος.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr