Παραπολιτική: Οι “ακτιβιστές” των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα μεσημεριανάδικα της TV !

23 Απριλίου 201401:57

Η ενόχληση πολλών για την απόσυρση της υποψηφιότητας Σαμπιχά από πολλές πλευρές ήταν μεγάλη. Η γελοιοποίηση που προέκυψε στις μεσημεριανές εκπομπές (ο φυσικός χώρος για τους περισσότερους) της υποψηφιότητας αποτέλεσε τη δικαίωση όλων των επιλογών. Οι ασυνάρτητες θεωρίες, η ρητορική της ακροδεξιάς και η άγνοια όσων ασχολήθηκαν με την πραγματικότητα της Θράκης (οι γνωστές αθηναϊκές κοτσάνες) ήταν η καλύτερη απάντηση. Ξέχασαν βέβαια να δείξουν τη φωτογραφία της, αγκαλιά με τη σημαία των ΗΠΑ και να μνημονεύσουν ότι σε ακρόαση στο Ευρωκοινοβούλιο για την καταπίεση των μειονοτήτων στην Ελλάδα, είχε σπεύσει να δηλώσει ότι την καταπιέζει η Τουρκία….(κλικ εδώ)

Και τώρα όλοι οι ευαίσθητοι που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, ας ασχοληθούν με την «ακτιβίστρια των ρομά» και ας ξεκινήσουν από αύριο κιόλας τον αγώνα τους για τις συνθήκες ζωής των ρομά. Για να δούμε που θα κρυφτούν όλοι αυτοί από αύριο που η καθημερινότητα θα συνεχίσει επίμονα να είναι είναι το ίδιο άθλια στπ Δροσερό; Θα βρουν ευαισθησία όλοι όσοι την απέκτησαν με τη Σαμπιχά (μερικών ωρών) και περνούν την υπόλοιπη μέρα τους εκτοξεύοντας ρατσιστικές αηδίες για τους μετανάστες ή για τη μειονότητα; Αυτοί που όλη μέρα κουνάνε το χέρι για να αποδείξουν ότι η μειονότητα στη Θράκη είναι θρησκευτική και μόλις κλείσουν τα μικρόφωνα, τους αποκαλούν όλους Τούρκους! Απλώς αστειότητες και υποκρισία…

Ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα που έθιξε με άρθρο του ο Χρήστος Λιάρος. Μιλά για το υπερβολικό κλάδεμα που γίνεται στα δέντρα από τις υπηρεσίες του Δήμου. Ειδικοί φυσικά δεν είμαστε, αλλά είναι ο ίδιος ως Δασολόγος και γι΄αυτό παρακολουθεί κανείς το σκεπτικό του. Ότι συχνά, η εικόνα των απογυμνωμένων κορμών προκαλεί είναι εντύπωση, είναι γεγονός, αλλά ότι αυτό μπορεί να αποφευχθεί ήταν κάτι που δεν γνωρίζαμε.

Την Κυριακή κατατίθενται στο Πρωτοδικείο οι συνδυασμοί για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Εκτός από την αδυναμία κάποιων, για τους υπόλοιπους δεν πρόκειται να προστεθεί κάτι νέο ή . Την Κυριακή παρουσιάζει το συνδυασμό του και ο Ι. Καμαρίδης, ενώ την Παρασκευή στην Ξάνθη θα βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ελένη Καρατζόλα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr