Παραπέμπουν στον… Σώρρα για την αποπληρωμή των οφειλών

4 Ιανουαρίου 201719:23

Ολοένα και περισσότερα “εξώδικα” και πληρεξούσια κατακλύζουν τις ΔΟΥ για πληρωμή των ληξιπρόθεσμων από τον… θησαυρό του Σώρρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τουλάχιστον 5.000 πολίτες έχουν παραπέμψει στον… Σώρρα για την αποπληρωμή των οφειλών τους προς το Δημόσιο. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών τόσα είναι τα “πληρεξούσια” που έχουν καταθέσει πολίτες σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως στην περιφέρεια, με τα οποία ζητούν να εισπραχθούν τα χρέη τους μέσω των ομολόγων του Σώρρα.

Ταυτόχρονα με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πολιτών που παραπέμπουν στον Σώρρα για να πληρωθούν τα χρέη τους οι συγκεντρώσεις της οργάνωσής του “Ελλήνων Συνέλευσις” σε καφενεία και πλατείες σε όλη την Ελλάδα έχουν αυξανόμενο ακροατήριο. 

Οι προϊστάμενοι των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή κατάσταση, αναφέρει το δημοσίευμα. Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Σώρρα πληρώνουν έως και 60 ευρώ για να στείλουν τα εξώδικα με τα οποία ζητούν να εξοφληθούν οι οφειλές τους από τα “600 δισ. δολάρια του Σώρρα”.

Η εφορία, πάντως, έχει αρχίσει να απαντά, ότι δέχεται μετρητά, πιστωτικές κάρτες, μετοχές και ακίνητα, αλλά σε καμία περίπτωση οι οφειλές δεν διαγράφονται από τον επικαλούμενο αμύθητο “θησαυρό”.

capital.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]