Παραμένει διασπασμένη η παράταξη Στυλιανίδη. Χωρίς αποτέλεσμα η παραταξιακή συνάντηση !

9 Ιανουαρίου 201421:09

Δεν φαίνεται πως άλλαξε κάτι για την απερχόμενη παράταξη της πλειοψηφίας στο Δήμο Ξάνθης μετά τη συνάντηση που υπήρξε το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο συνδυασμός παραμένει χωρισμένος σε 3 κομμάτια αφού οι τρεις επίδοξοι Δήμαρχοι Μπένης-Τσέπελης-Δημαρχόπουλος, δεν έχουν διάθεση συνεργασίας, για την ώρα. Έτσι η περιβόητη συνάντηση δεν ικανοποίησε τις ελπίδες κάποιων για σύγκλιση και το περιεχόμενό της περιορίστηκε σε συστάσεις από τον απερχόμενο Δήμαρχο Μ. Στυλιανίδη, όπως τις είχε προαναγγείλει ο ίδιος, για χαμηλούς τόνους στην προεκλογική περίοδο.

Μάλιστα οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, αν και δεσμεύτηκαν να μην αποκαλύψουν πολλά, όλοι τους διακωμώδησαν την αγωνία κάποιων για συμφωνία υπό ένα αρχηγό, λέγοντας πως “το air condition δεν έβγαλε καπνό”. Οι πιέσεις βέβαια θα συνεχιστούν αλλά για την ώρα η πόλωση συνεχίζεται.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέες συναντήσεις μεταξύ των τριών υποψηφίων και του Δημάρχου χωρίς να αναληφθεί κάποια δέσμευση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr