Παραλήρημα Χ.Α.Ξάνθης: Ανακοίνωση εναντίον του Συλλόγου Μικρασιατών για τη Ντιλέκ Κοτς !

6 Σεπτεμβρίου 201302:08

Μια καλλιτέχνης, πασίγνωστη στην Ελλάδα και την Τουρκία, με συνεχείς εμφανίσεις στην Ξάνθη και την υπόλοιπη χώρα, η Ντιλέκ Κοτς, ήταν η αφορμή για τη Χ.Α. της Ξάνθης ώστε να κάνει αισθητή την εμφάνισή της και να εκφράσει την ενόχλησή της για το γεγονός ότι η Τουρκάλα τραγουδίστρια εμφανίστηκε για τρεις συνεχείς μέρες στο στέκι του Συλλόγου Μικρασιατών, στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, παρατείνοντας μάλιστα τις εμφανίσεις της λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος !

Το γεγονός ότι η γνωστή τραγουδίστρια ερμηνεύει ελληνικά και τουρκικά τραγούδια και κάνει καριέρα στις δύο χώρες, ενώ εκφράζει ανοιχτά της απόψεις της υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας, μάλλον, εκνεύρισε τους Χρυσαυγίτες που ανακάτεψαν τη μουσική με τις “αλησμόνητες πατρίδες”, τον Κεμάλ και τον Πρόεδρο των Κρεοπωλών Ξάνθης, μέσα σε μια παράγραφο (και φυσικά ανορθόγραφα) !

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρώτα ο πρόεδρος κρεοπωλών κεμαλολάγνος Μπατζακίδης και τώρα ο σύλλογος Μικρασιατών με την κεμαλική Ντιλέκ Κότς. Οι σύλλογοι με την πολιτικάντικη ενδοτικότητα (μη δημιουργείται προβλήματα, όχι στα άκρα, πέρασαν τόσα χρόνια, τι ψάχνεις, κ.τ.λ.) που τους χαρακτηρίζει, μεγάλωσαν γενεές παιδιών μιλώντας τους για αλησμόνητες -και όχι για σκλάβες- πατρίδες, ξεχνώντας την γενοκτονία, τις σφαγές, τα τάγματα εργασίας και τα αίσχη των «αδελφών μας» Τούρκων. Τώρα το δράμα ολοκληρώνεται! Όλα στο βωμό του χρήματος και της ψευτοκουλτούρας. Αιδώς Αργείοι!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr