Παραλίγο τραγωδία τη Δευτέρα στη διασταύρωση Αν. Θράκης και Πραξιτέλους. Επιτακτική ανάγκη η λήψη μέτρων !

13 Οκτωβρίου 201512:11

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και κινδύνεψε να χάσει τη ζωη της, σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην “καταραμένη” διασταύρωση των οδών Πραξιτέλους και Αν. Θράκης στην Ξάνθη.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν όχημα παραβίασε προτεραιότητα – όπως συμβαίνει συχνά- συγκρούστηκε πλαγιομετωπικό με διερχόμενο ΙΧ, το οποίο έφυγε από την πορεία του και χτύπησε στον κάδο απορριμμάτων, ο οποίος με τη σειρά του χτύπησε πεζή γυναίκα  με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον τοίχο του σπιτιού της και να τραυματιστεί σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο αλλά το ατύχημα φέρνει στην επιφάνεια τα εγκληματικά λάθη που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια σε συγκεκριμένες διασταυρώσεις και έχουν προκαλέσει σωρεία ατυχημάτων, τραυματισμούς, αναπηρίες ακόμη και θανάτους.
praxitelous an thrakis

Ζητούν κίτρινους παλλόμενους σηματοδότες και διαγράμμιση

Η αλλαγή της προτεραιότητας κατά μήκος της Πραξιτέλους πριν από αρκετά χρόνια -όπως και κατά μήκος της Βουλγαροκτόνου, σε άλλο σημείο της πόλης μεταγενέστερα-  υπήρξαν εγκληματικές και οι αρνητικές συνέπειες δεν μπορούν να αναστραφούν. Όμως απαιτείται άμεσα η λήψη μέτρων για να αποφευχθούν νέα ατυχήματα και νέες τραγωδίες. Οι άνθρωποι της περιοχής ζητούν επιτακτικά την τοποθέτηση παλλόμενων σηματοδοτών (όπως στη διασταύρωση με την Ανδριανουπόλεως) και διαγράμμιση, προκειμένου  να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι.

Το θύμα του τροχαίου της Δευτέρας κινδύνεψε να χάσει της ζωή της μπροστά στο σπίτι της και μπροστά στα μάτια του παιδιού της και άρα όσοι διαχειρίζονται το ζήτημα οφείλουν να το αντιμετωπίσουν με υπευθυνότητα και όχι με την τραγική αμέλεια που παρατηρείται μέχρι σήμερα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr