Παραδόθηκαν τα 35 απορριμματοφόρα από την Περιφέρεια στη ΔΙΑΑΜΑΘ

9 Δεκεμβρίου 201415:30

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η παράδοση της προμήθειας των 35 απορριμματοφόρων από την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. προς τον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.

Η παράδοση έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Γεώργιου Παυλίδη, του προέδρου της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. Κυριάκου Χαρακίδη και εκπροσώπων των Δήμων. Ακολούθησε εκπαίδευση των οδηγών – χειριστών των Δήμων από στελέχη της αναδόχου εταιρείας.

Η λόγω προμήθεια χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013» και αποσκοπεί στην συμπλήρωση των ήδη υφισταμένων υποδομών των Κ.Δ.Α.Υ. της Περιφέρειας Α.Μ.Θ, που έχουν κατασκευαστεί στα πλαίσια υλοποίησης του εγκεκριμένου ΠΕ.Σ.Δ.Α. της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., το οποίο διαχειρίζεται η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. ως ΦΟΔιΣΑ της ενιαίας διαχειριστικής ενότητας της Α.Μ.-Θ.

Στην ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται: «Ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την αναβάθμιση της λειτουργίας της ανακύκλωσης στην Περιφέρεια με γνώμονα την εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας καθώς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., ολοκληρώθηκε με επιτυχία.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr