53

Παραδοσιακά κάλαντα από το Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης

25 Δεκεμβρίου 201222:34

53Τα παραδοσιακά κάλαντα του αλησμόνητου Πόντου είπαν τα μέλη της χορωδίας στους άρχοντες της Ξάνθης στην καθιερωμένη επίσκεψη τους την παραμονή των Χριστουγέννων του 2012.

Τα μέλη της χορωδίας αλλά και νέοι και νέες με παραδοσιακές φορεσιές επισκέφθηκαν με την σειρά τον Διοικητή της 25ης ΤΘ Ταξιαρχίας, τον Στρατηγό Διοικητή Δ΄Σ.Σ., τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα., τον Αντιδήμαρχο κ. Ταρενίδη Παναγιώτη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραλίδη Φώτη.
Οι άρχοντες του τόπου εξέφρασαν την χαρά τους για την επίσκεψη και αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την δραστηριότητα που παρουσιάζει ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης.
Με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της διατήρησης των παραδόσεων μας στις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας και στο σημαντικό έργο που καλούνται να παίξουν, στον τομέα αυτό, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι.
Μαζί με τις ευχές τους για τις γιορτές και το νέο έτος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι όλοι μαζί, μέσα σε περιβάλλον ειρήνης και αλληλεγγύης, θα καταφέρουμε να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες.
Ο Πρόεδρος τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Συλλόγου και τους προσέφερε συμβολικό δώρο.

310kalanta pontioi 2kalanta pontioi

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr