Παράδοση και Παραλαβή της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης. Σε κλίμα συγκίνησης και πολιτικού πολιτισμού

27 Αυγούστου 201419:09

Με αρκετές δόσεις πολιτικού πολιτισμού και με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις ο απερχόμενος και ο Νέος Περιφερειάρχης συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, παρουσία των προϊσταμένων της ΠΕ Ξάνθης, όπου πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης.

Το κλίμα ήταν ήρεμο και αρκετά συγκινητικό ενώ το βάρος, κατά μία έννοια έπεσε στον απερχόμενο Φώτη Καραλίδη που έκανε ένα άτυπο απολογισμό της αυτοδιοικητικής του θητείας. Ήταν μια ανεπίσημη συνάντηση των υπηρεσιακών παραγόντων και των συνεργατών με αναφορές στο έργο των τελευταίων 3,5 ετών αλλά και γνωριμία με το νέο πολιτικό προϊστάμενο της ΠΕ Ξάνθης.

Δήλωσε κοντά στη νέα διοίκηση με τη νέα του ιδιότητα

Παρουσιάστηκε η πορεία της κάθε υπηρεσίας ξεχωριστά χωρίς ωστόσο να λείπει και η αναφορά σημαντικών έργων που έχουν ολοκληρωθεί τα τελευταία χρόνια ή είναι στη φάση ολοκλήρωσης για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, σύμφωνα με τον ίδιο. Παράλληλα δήλωσε ότι θα είναι κοντά στη νέα διοίκηση με τον ρόλο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις το όραμα στη θετική του προσπάθεια και παραδίδοντας, ουσιαστικά, τα κλειδιά στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη μαζί με τις ευχές του.

Κ. Ζαγναφέρης: Άριστη η συνεργασία των τελευταίων μηνών ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων

20140827_133140Ωστόσο για την άριστη συνεργασία που είχε με τον κύριο Καραλίδη τους τελευταίους τρεις μήνες έκανε λόγο ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης . Ανέφερε ότι ενημερώθηκε εκτενώς σε όποια θέματα ζήτησε και ότι κυριάρχησε άριστο κλίμα στις συναντήσεις του με τον προκάτοχό του Φώτη Καραλίδη.

Ευχαριστίες Καραλίδη για τους Περιφερειακούς Συμβούλους

Τέλος ο κύριος Καραλίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους περιφερειακούς συμβούλους που αποχωρούν από τη σχέση συνεργασίας, αλλά και όλους τους συνεργάτες του που με τη πολύτιμη συμβολή τους κατάφεραν να υλοποιήσουν σειρά έργων τα τελευταία 3,5 χρόνια.
20140827_133132

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr