Πανηγύρια στο Τουρκικό Προξενείο για τον “Κλεισθένη”

12 Ιουλίου 201810:34

Μετά την αφωνία που έπαθαν οι σωτήρες της Θράκης (ΑΝΕΛ) με τα δίγλωσσα στην Θράκη τώρα καταπίνουν και την γλώσσα τους με τον “Κλεισθένη” . Το νέο νομοσχέδιο και η απλή αναλογική στους Δήμους είναι κομμένο – ραμμένο στα σχέδια του Τουρκικού Προξενείου και στην θεωρία “Των Μαλακών Συνόρων” (με την οποία δεν γελάνε πλέον κάποιοι).

Ήδη στον Δήμο Τοπείρου κύκλοι του Τουρκικού Προξενείου αναφέρουν πως η Μουσουλμανική Μειονότητα είναι ικανή στις επόμενες εκλογές να πάρει την αντιπολίτευση με δικό της συνδυασμό (35-40%) ενώ στις επόμενες ακόμα και τον Δήμο.

Κάτι ανάλογο – όχι άμεσα – μπορεί να γίνει και στον Δήμο Ξάνθης και ήδη διεργασίες έχουν ξεκινήσει.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε και κάτι για τον Κλεισθένη που ταιριάζει στην περίπτωση των ΑΝΕΛ οι οποίοι έχουν παραδώσει τα πάντα για το παραγοντιλίκι και την καρέκλα:

 ο Κλεισθένης, για να προστατέψει το νέο πολίτευμα, καθιέρωσε τον οστρακισμό. Μετά από ανώνυμη καταγγελία, χωρίς να προηγηθούν ανακρίσεις ή απολογία μπορούσαν να εξοριστούν προσωπικότητες για 10 χρόνια, αρκεί 6 χιλιάδες πολίτες να ψήφιζαν εναντίον του άντρα αυτού. Έτσι γεννήθηκε στην Αθήνα η δημοκρατία, το πολίτευμα που δίνει σε όλους του πολίτες το δικαίωμα αλλά και το καθήκον να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση του κράτους. Η δημοκρατία ήταν μια από τις πιο σημαντικές κατακτήσεις των αρχαίων Ελλήνων”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr