Παναγιωτόπουλος: Η Τουρκία έχει σχέδιο για αιφνιδιασμούς σε εορταστικά τριήμερα

13 Απριλίου 202009:20

«Είναι γεγονός ότι μετά την επιτυχή αντίδραση όσων έγιναν στον Έβρο, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εξετάζουμε και σενάρια άλλα, απόπειρας εισροής μεταναστών από τα νησιά», δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας τα σενάρια για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να «σπρώξει» στα ελληνικά νησιά πλήθος από παράτυπους μετανάστες, μεταξύ άλλων που είναι και φορείς κορονοϊού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε πως «φαίνεται ότι πάντα σε κάποια εθνική γιορτή, σε κάποιο εορταστικό τρίημερο, προσφέρεται η κατάσταση για αιφνιδιασμούς. Εξετάζουμε τώρα και σενάρια απόπειρας εισροής μεταναστών από τα νησιά και με κάθε άλλο τρόπο, διότι όταν προσπαθείς να “μπουκάρεις” σε μια χώρα, όπως έγινε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, μόνο νόμιμο δεν είναι».

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «παραμένουν σε εγρήγορση οι Ένοπλες Δυνάμεις». «Εμείς έχουν πληροφορίες, είναι συγκεκριμένες, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα στοιχεία που όλοι βλέπουμε και ακούμε, μελετάμε κι άλλα στοιχεία» είπε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι «η Τουρκία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και λόγω του κορονοϊού, όχι μόνο της αποτυχίας στον Έβρο».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr