Παλαίμαχοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τσίπουρα, τα όπλα του Σάββα Μελισσόπουλου για την «άλωση» του Δήμου

30 Ιουνίου 202209:08

Η παράταξη του Μανώλη Τσέπελη εξελίχθηκε σε έναν «ιό» τύπου Covid-19. Εισχώρησε παντού, βρήκε κενά στην πόλη με αποτέλεσμα να την ρίξει σε «κώμα», στις υποδομές, στον πολιτισμό, στην καθημερινότητα, παντού.

Απέναντι σε αυτόν τον «ιό», ο Σάββας Μελισσόπουλος συμπεριφέρεται σαν φανατικός αντιεμβολιαστής, με μαντζούνια και μπόλικο life Style, θεωρεί πως θα μπορέσει να χτυπήσει στις επόμενες εκλογές [τους με την πλάτη στο τοίχο] «Φενταγίν» του Μανώλη Τσέπελη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη Για Όλους», προφανώς ακόμα δεν έχει καταλάβει ακόμη και σήμερα,  γιατί έχασε τις προηγούμενες εκλογές, και η πικρή αλήθεια είναι πως τις έχασε ο ίδιος. Την ώρα που όλη η Ελλάδα απέφευγε [τον Μαϊο του 2019] να βρεθεί ακόμα και σε βαφτίσια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός επέλεγε να τους χρησιμοποιήσει ως «όπλο», και μάλιστα πυρηνικό. 

Έτσι λοιπόν, με την ίδια συνταγή ο Σάββας Μελισσόπουλος συγκέντρωσε ρέπλικες  – παλαίμαχους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, και τους παρουσίασε ως το επόμενο βήμα, αυτό που θα φέρει την Ξάνθη σε μια κανονικότητα [ευτυχισμένοι οι Ξανθιώτες αν αυτή η κανονικότητα πιάσει τα επίπεδα του 1996]

Life Style, Τσίπουρα, Αγκαλιές, Φιλιά, Χαμόγελα, και μπόλικο τσίπουρο ήταν οι πρώτες προθέσεις του «Καλού Σαμαρείτη» της ταλαίπωρης πόλης.

Απλά να έχουμε κάτι κατά νου, τον Καλό Σαμαρείτη τον επικαλούμαστε όλοι, γιατί είχε και κάτι παραπάνω από προθέσεις, είχε να «δώσει»

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr