ΠΑΕ Ξάνθη: “Στηρίχθηκαν σε δεσμευτική απόφαση επιτροπής που δεν ελέγχεται”

16 Απριλίου 202009:54

Η ανακοίνωση της Ξάνθης για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων με την οποία τιμωρήθηκε με αφαίρεση 12 βαθμών

Η ΠΑΕ Ξάνθη πήρε θέση για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή στέκεται στο γεγονός πως το εφετείο χαρακτηρίζει δεσμευτική την γνωμοδότηση της Επιτροπής παρά τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού, που την χαρακτήρισε «γνωμοδοτική».

Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει:

«1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.
2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε: «Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).
3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.
4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.
5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.
6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;
7. Τι δεν πάει καλά;;;
8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr