Π. Σγουρίδης: Ο Π. Καμμένος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν

22 Οκτωβρίου 201812:29

Για τις χθεσινές «αιχμές» του Πάνου Καμμένου από το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος του κόμματος (Real FM) λέγοντας ότι «ο πρόεδρος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεώς μας να επανέλθουν».

Αναφερόμενος στους δεύτερους ο Π. Σγουρίδης εξήγησε ότι πρόκειται για εκείνους «που θεώρησαν ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση».

«Θα φτάσουμε στον Μάρτιο και εάν έρθει η συμφωνία εμείς θα αποχωρήσουμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, εμείς υλοποιούμε τη θέση μας. Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της Ν.Δ. και θα υπερψηφίσουμε οποιαδήποτε πρόταση εμπιστοσύνης ζητήσει ο πρωθυπουργός, όπως θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ.

Θυμίζουμε ότι χθες ο πρόεδρος του κόμματος είχε αναφερθεί σε «μακεδονομάχους» που, όπως είπε, εμφανίστηκαν τελευταία και είχε διερωτηθεί πώς γίνεται αυτοί να μιλούν με τη Ν.Δ. και να «διαπραγματεύονται θέσεις στα ψηφοδέλτια».

«Καλό ταξίδι, τους λέμε. Και εκείνους οι οποίοι παρασύρθηκαν, τους λέμε, παιδιά, ελάτε πάλι μαζί μας, σας περιμένουμε», είχε πει ο Π. Καμμένος και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις-κλειδιά, εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝ.ΕΛΛ.».

Η τοποθέτηση του κ. Καμμένου προκάλεσε την απάντηση του -ευρισκόμενου στo Κάιρο- υφ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος δήλωσε: «Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλ. Τσίπρας και η κυβέρνησή μας».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr