Π. Αλεξόπουλος για Λεύκιππο: “Χαρά μας να στηρίζουμε ένα υγιές Σωματείο που στοχεύει στην πρόοδο!”

24 Ιουλίου 202019:33

Αρχής γενομένης από την σεζόν 2019-20, ο Λεύκιππος Ορόσημο “φέρει” το όνομα του Φροντιστηρίου της Ξάνθης που κατά το παρελθόν ξεκίνησε ως χορηγός του παιδικού και του εφηβικού τμήματος και πλέον είναι συνοδοιπόρος της προσπάθειας που γίνεται στην ανδρική ομάδα. Με αφορμή την πολύτιμη συμβολή του Φροντιστηρίου Ορόσημο στην γενικότερη πορεία ανάπτυξης του συλλόγου, ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος (σ.σ. επικεφαλής του Φροντιστηρίου Ορόσημο) μίλησε για την συνεργασία των δύο πλευρών.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του Φροντιστηρίου Ορόσημο με τον Λεύκιππο, ο κ. Αλεξόπουλος σημείωσε: “Η συνεργασία με τον Λεύκιππο έχει ξεκινήσει εδώ και μια τριετία. Στο Φροντιστήριο έχουμε παιδιά από όλους τους συλλόγους της πόλης. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επειδή επιθυμούσαμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των γονέων και των παιδιών, αποφασίστηκε να αρχίσει η συνεργασία με τον Λεύκιππο. Πρόκειται για ένα υγιές σωματείο. Ένα σωματείο που βοηθάει τα παιδιά. Ο αθλητισμός για τα παιδιά αποτελεί ό,τι καλύτερο. Σε μια χρονιά ορόσημο για το σωματείο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του έφτασε στη Β’ Εθνική, ο Λεύκιππος Ορόσημο έκανε ό,τι καλύτερο έχει πετύχει! Είμαι ικανοποιημένος από την συνεργασία. Μας ενδιαφέρει να βλέπουμε παιδιά να αθλούνται, αυτή είναι η ευχαρίστησή μας. Μετά -για εμάς- είναι ο πρωταθλητισμός, ο οποίος αποτελεί “το κερασάκι στην τούρτα”.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr