Ούτε τα παντελόνια της Εύας Καϊλής δεν φοράνε στον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου

4 Μαΐου 201910:19

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Κυριακή η Εύα Καϊλή η οποία στο δελτίου τύπου το ΠΑΣΟΚ το αναφέρει με μεγάλα γράμματα. Αντίθετα στην Ξάνθη, ο συνδυασμός του Σάββα Μελισσόπουλου, έχει βγάλει τα λέπια του ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο αυτό, στελέχη που στο πρόσφατο συνέδριο το έπαιζαν πράσινες μύγες (περισσότερο και από τις αφοδομυγες), στην πρόσφατη επίσκεψη της Καϊλή στην Ξάνθη, απαίτησαν να μην εμφανιστεί στον συνδυασμό για να μην χαρακτηριστεί κομματικός.

Αυτές οι δημοτικές εκλογές ξεκαθαρίζουν σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο το πολιτικό χαρακτήρα όσων συμμετέχουν, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και τον προσωπικό. 

Ιδεολόγοι, πατριώτες, “μακεδονομάχοι”, εξαδάχτυλοι και καρναβάλια του Βελουχιώτη, γλύφουν εκεί που έφτυναν και αγκαλιάζουν αυτούς που ψέκαζαν. 

Πολιτικοί όπως η Εύα Καϊλη, που τα παντελόνια της είναι πιο σκληρά από μερικών άλλων, και τοπικά ο Ανέστης Αντωνιάδης, τουλάχιστον αυτοί έχουν το θάρρος να πούνε ΠΑΣΟΚ, όχι τώρα μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυνε το ηθικό πλεονέκτημα, αλλά και εποχές που είχαν εκλείψει οι ντομάτες και τα αυγά

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr