Ούτε μια γουλιά κόκα-κόλα. Στην Ξάνθη οι εργαζόμενοι που ζητούν μποϊκοτάζ στη Βουλγαρική κόλα

25 Ιανουαρίου 201411:00

Εκατόν είκοσι ημέρες καταμετρά η απεργία των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της Κόκα Κόλα στην Θεσσαλονίκη μετά την απόφαση της εταιρείας να βάλει λουκέτο και να μεταφέρει τις δραστηριότητές της στην Βουλγαρία.

Οι εργαζόμενοι που όλους αυτούς τους μήνες εντείνουν τον αγώνα τους βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην Ξάνθη θέλοντας να ενημερώσουν τους πολίτες και να ζητήσουν την ενεργή συμπαράστασή τους. Το πρωί της Παρασκευής παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου

kokkini“Ούτε μια γουλιά κόκα κόλα”  μέχρι να ξανανοίξει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης ζητούν από τους πολίτες οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση η οποία αποφάσισε τον ξαφνικό θάνατο μεταφέροντας τις δραστηριότητές της στην Βουλγαρία και αφήνοντας στο δρόμο τους εργαζόμενους.

ΟΙ εργαζόμενοι της Κόκα Κόλα βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην Ξάνθη ζητώντας από τους πολίτες να μποϋκοτάρουν τα προϊόντα της εταιρείας η οποία δίνει ένα ακόμη χτύπημα στην ελληνική οικονομία καταργώντας θέσεις εργασίας και ανεβάζοντας έτσι τους εφιαλτικούς δείκτες ανεργίας της χώρας μας.

20140124_112825

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr