“Όσο κρατάει ένας καφές” : Με επιτυχία στο Φίλοιστρον το θεατρικό μονόπρακτο με τη Γιώτα Τσότσκα

5 Δεκεμβρίου 201411:45

Το θεατρικό μονόπρακτο «Όσο κρατάει ένας καφές» παρουσιάστηκε με επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης στο Καφεποτείο Φίλοιστρον της Ξάνθης.

20141204_213327Η εκδήλωση που διοργανώθηκε στον πολυχώρο αυτό της πόλης, αγκαλιάστηκε από το θεατρόφιλο κοινό της Ξάνθης, που βρέθηκε στους χώρους του «Φίλοιστρον» και χειροκρότησε τους συντελεστές και, ιδιαίτερα, την ηθοποιό Γιώτα Τσότσκα. Το έργο, σε κείμενου του Ιορδάνη Κουμασίδη και σκηνοθεσία της Ροζαλί Μεντώ, ήταν γραμμένο για να παίζεται σε χώρους όπως το Φίλοιστρον με στόχο την έντονη διαδραστικότητα.

Το θέμα του μονόπρακτου αναλύθηκε σε 45 λεπτά με χιουμοριστικές αλλά και δραματικές εκρήξεις της ηθοποιού, η οποία κινήθηκε ανάμεσα στον κόσμο και τα τραπέζια, στον όροφο του Φίλοιστρον.

Από την πλευρά της ιδιοκτησίας του χώρου, αναφέρεται ότι πρωτοβουλίες όπως αυτή που εισφέρουν στην πολιτιστική δημιουργία της περιοχής και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού της πόλης, θα συνεχιστούν, σε μια προσπάθεια να δοθούν μεγαλύτερες ευκαιρίες και ερεθίσματα στο κοινό της πόλης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr