Οριστικό,στα δύο η ΝΔ στην ΑΜΘ – Μ.Λαζαρίδης και Χ.Μέτιος εναντίον όλων των ΝΟΔΕ

11 Αυγούστου 201817:13

Η επίσκεψη των προέδρων των ΝΟΔΕ της Περιφέρειας στο Χρήστο Μέτιο παρουσιάστηκε από τον ίδιο ως επιτυχία και προσπάθησε να πείσει ότι έχει την στήριξη των τοπικών της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια. 

Τα πράγματα όμως είναι πολύ διαφορετικά, ο Χρήστος Μέτιος δεν έχει καμιά στήριξη από καμιά ΝΟΔΕ της Περιφέρειας και στην συνάντηση τα “άκουσε” για τα καλά από τους προέδρους. Όύτε λίγο ούτε πολύ ζητήθηκε στον Χρήστο Μέτιο να αποχωρήσει για τον καλό της παράταξης στην περιοχή και να μην θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

Ο Χρήστος Μέτιος όμως θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την στήριξη του Μακάριου Λαζαρίδη , Συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Έτσι λοιπόν είναι βέβαιο πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε -για τους λόγους που μόνο αυτός ξέρει- να συνεχίσει να στηρίζει την κακή διοίκηση του Χρήστου Μέτιου και να δημιουργήσει έναν εμφύλιο στην περιοχή που μόνος χαμένος θα είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr