Όργιο αισχροκέρδειας στην πασχαλινή αγορά: Παραβατούν μία στις τρεις επιχειρήσεις

2 Μαΐου 201322:15

Παραβάσεις διαπιστώνει το ΣΔΟΕ για μία στις τρεις επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγει το Σώμα κατά την εορταστική περίοδο, από 26 Απριλίου έως 6 Μαΐου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, έως σήμερα το Σώμα έχει διεξάγει 597 ελέγχους διακίνησης και 94 ελέγχους σε επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την εορταστική αγορά.
Διαπιστώθηκαν 196 παραβάτες και καταλογίσθηκαν 382 παραβάσεις.
Μεταξύ άλλων, όπως σημειώνεται ότι:
– Το ΣΔΟΕ Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, μαζί με το Λιμενικό Σώμα και τις υπηρεσίες Αστυκτηνιατρικής προέβησαν σε καταστροφή φορτίου αμνοεριφίων, γιατί δεν διέθεταν στοιχεία προέλευσης και δεν ήσαν σφραγισμένα από την κτηνιατρική υπηρεσία.
– Φορτίο ζώντων αμνοεριφίων προέλευσης Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύτηκε μέχρι τα σφαγεία προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν τα παραστατικά έγγραφα μεταφοράς και προελεύσεων για τυχόν «ελληνοποίηση» ομοίων φορτίων από άλλες Βαλκανικές χώρες.
– Στην Πάτρα, από φορτηγό που μετέφερε αμνοερίφια χωρίς παραστατικά αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας και επιβλήθηκε πρόστιμο.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ απο news247.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr