“Οργή” στην Νέα Δημοκρατία με Χρήστο Μέτιο

24 Μαρτίου 201811:59

Την Ορεστιάδα θα επισκεφτεί την Κυριακή 25η Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο  πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Πολυζώης Παρασκευόπουλος εξήγησε ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη θα περιοριστεί μόνο στην Ορεστιάδα, «δεδομένου ότι είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην περιοχή» 

Ο λόγος είναι ένας, ο Μητσοτάκης μεταβαίνει στην περιοχή για έναν και μόνο λόγο, για το θέμα των δύο Αξιωματικών. Η επίσκεψη του είναι συμβολική και ίσως και σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να υπάρξει το αίσθημα της ενότητας στην ακριτική περιοχή.

Η Πειραιώς όμως δεν υπολόγισε στην αφέλεια του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ο οποίος θέλοντας να έχει ανοιχτή την επαφή με την μειονότητα συναντήθηκε με τον νέο Τούρκο Πρόξενο την στιγμή που όλη η Ελλάδα αγωνιά για την τύχη των δύο αξιωματικών. Αυτή η τυχοδιωκτική πολιτική του Περιφερειάρχη έχει εξοργίσει την Νέα Δημοκρατία για ακόμα μια φορά και είναι πλέον πέρα από βέβαιο πλέον ότι ο Χρήστος Μέτιος δεν βρίσκεται στα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα στην περιοχή. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr