Όποτε φυσάει κόβεται το ρεύμα και το νερό στο Σέλερο ! Έκληση Δημάρχου σε ΔΕΗ

1 Ιανουαρίου 201322:01

Μπορεί η ΔΕΗ να προγραμματίζει αυξήσεις με την έλευση του νέου χρόνου ωστόσο ακόμη δεν έχει λύσει βασικά προβλήματα του δικτύου αφού κάθε φορά που τα μποφόρ στην περιοχή αυξάνονται το Σέλερο αναγκάζεται να μένει χωρίς ρεύμα και κατ’ επέκταση χωρίς νερό.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης απευθύνει έκκληση στη ΔΕΗ καθώς κάθε φορά που στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι οι κάτοικοι του Σελέρου αναγκάζονται  να μένουν χωρίς ηλεκτρισμό και κατ’ επέκταση χωρίς νερό και θέρμανση.

«Είναι η δεύτερη φορά που αναγκάζομαι να μιλώ για το πρόβλημα αυτό γιατί ο αέρας προκαλεί διακοπές ρεύματος και, επακόλουθα, και διακοπές νερού γιατί υπάρχουν πολλά αντλιοστάσια από τα οποία υδρεύεται η περιοχή. Κάνουν προσπάθεια δεν θέλω να τους αδικήσω, αλλά νομίζω ότι τεχνικά μπορεί να δοθεί λύση και να μπει σε προτεραιότητα» δηλώνει ο Βασίλης Τσολακίδης.

Παράλληλα, αναφέρει ότι, δευτερευόντως, υπάρχουν και βλάβες στα μηχανήματα του Δήμου, που κοστίζουν, αλλά το πρωτεύον είναι να λυθεί το πρόβλημα. Όπως σημειώνει ο κόσμος της περιοχής πρέπει να ξέρει ότι έχουν γίνει επαφές μέχρι και με τα κεντρικά της ΔΕΗ για να δοθεί λύση και το πρόβλημα απασχολεί τόσο τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας όσο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr