Οντέρ Μουμίν: Να μην γίνουμε σαν τον Εχίνο…. (video)

16 Ιουνίου 202015:33

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Να μην γίνουμε Εχίνος ! Αυτό είναι το νόημα από την σημερινή δίγλωσση συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, ο οποίος κινήθηκε άμεσα μετά την δημοσιοποίηση κρουσμάτων στον οικισμό Αγίασμα του Δήμου Ιάσμου.

Ο κ Οντέρ Μουμίν τόνισε  στην αρχή της ομιλίας του ότι ο ρόλος του Δήμου είναι επικουρικός και αφορά στην ενημέρωση του κόσμου ενώ βρίσκεται σε απόλυτη επαφή και συντονισμό με την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ,τον ΕΟΔΥ ,την Γενική Δνση Υγείας της ΠΑΜΘ καθώς και το Νοσοκομείο Κομοτηνής που έχουν την από το νόμο αρμοδιότητα .

Εκτός από τις προτροπές, συμβουλές και παραινέσεις προς τους συνδημότες του, ο Δήμαρχος Ιάσμου, χωρίς να χάσει χρόνο, απευθύνθηκε στον ΕΟΔΥ , η διοίκηση του οποίου ανταποκρίθηκε στο αίτημα του κ. Οντέρ Μουμίν,  ώστε η κινητή του μονάδα να βρίσκεται αύριο Τετάρτη 18 Ιουνίου 2020 στο αγροτικό ιατρείο Ασωμάτων από τις 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα προκειμένου να εξετάσει το σύνολο των κατοίκων του οικισμού του Αγιάσματος .

Αφού ο κ. Οντέρ Μουμίν δήλωσε ότι και ο ίδιος θα προσέλθει για προληπτικά έλεγχο προέτρεψε και τους συμπολίτες να πράξουν ομοίως , όχι μόνον από το Αγίασμα αλλά και από τους γειτονικούς οικισμούς όπως είναι οι Ασώματοι ,τα Θάμνα ,το Ρίζωμα και η Φωλεά.Υπεύθυνος της διαδικασίας από το Δήμο ο αντιδήμαρχος Ιάσμου και υπεύθυνος για θέματα υγείας κ. Γιαλούτς Οκτάι.

 

 

Πηγή : Komotinipress.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr