Οντέρ Μουμίν: Ενεργούμε με αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια και την υγεία των συνδημοτών μας (video)

27 Μαρτίου 202010:57

Σε συνεχή επικοινωνία με 23 δημότες, που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται ο Δήμος Ιάσμου, με τον Δήμαρχο κ. Οντέρ Μουμίν να τονίζει σε ανακοίνωσή του πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με αυτούς, και κανείς τους δεν παρουσιάζει συμπτώματα, άπαντες εμφανίζονται απολύτως υγιείς.

Όπως αναφέρει, αύριο αεροπορικώς μεταφέρονται 12 δημότες στην Αθήνα από τη Νορβηγία.

Με τη συνδρομή του δήμου Ιάσμου και με ασφάλεια θα μεταφερθούν στις οικίες τους και θα τεθούν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα.Έχουμε στη διάθεση μας τα στοιχεία όλων όσοι επαναπατρίστηκαν και επαναπατρίζονται από τις Ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία. Η συνεργασία μας με τις τοπικές αστυνομικές αρχές είναι άψογη και άκρως αποτελεσματική σημειώνει.

Για αυτό και καλεί για άλλη μια φορά τους συνδημότες του να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα κατ΄ οίκον περιορισμού.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ενωμένοι δεν ξεχνάμε ότι όσοι επιστρέφουν από Ευρωπαϊκές χώρες είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με καχυποψία και προκαταλήψεις αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ανέφερε.

Παράλληλα συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις δρόμων, παιδικών χαρών, δημοσίων κτιρίων, στάσεων και πλατειών.

Πράττουμε με αίσθημα υψηλής ευθύνης ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ασφάλεια και την υγεία των συνδημοτών μας. Είθε ο Θεός να είναι συμπαραστάτης μας σε τούτες τις δύσκολες ώρες καταλήγει.

Να επισημανθεί ότι ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, μαζί με εργαζομένους «Βοήθεια στο σπίτι», επισκέπτεται όλα τα χωριά του Δήμου και συμμετέχει στη διανομή ζεστού φαγητού σε μοναχικούς ηλικιωμένους και χρήζοντες βοηθείας.

«Στους αδύναμους, μοναχικούς, ηλικιωμένους δημότες μας παρέχουμε δωρεάν ζεστό γεύμα. Ξεκινήσαμε με 50 γεύματα. Κοινωνική πολιτική. Ένας δήμος διαφορετικός. Ο κυριότερος λόγος ύπαρξης μου στην πολιτική», δήλωσε ο κ. Οντέρ Μουμίν ο οποίος αποφάσισε μέχρι την την 31η Μαΐου 2020 ότι :
«1. Ανεβάζουμε στα 150 τον αριθμό των δωρεάν γευμάτων στους αδύναμους, μοναχικούς και ηλικιωμένους δημότες μας.
2. Σε συνέχεια της αναστολής των λαϊκών αγορών, αγοράζουμε ως δήμος τα προϊόντα των παραγωγών ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στους οικονομικά ασθενέστερους δημότες μας…»

                  

Τέλος, ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν συνεχίζει με δίγλωσσα βιντεοσκοπημένα μηνύματα που μεταδίδονται από τα μέσα κοινωινικής δικτύωσης, να προτρέπει τους συνδημότες του να μείνουν σπίτι!

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr