Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Λαφαζάνη στην Καβάλα-«Ζούμε την μνημονιακή τραγωδία»

16 Ιουνίου 201615:17

Την εναλλακτική πρόταση του κόμματος του που στηρίζεται στη βάση του εθνικού νομίσματος και ενός ριζοσπαστικού αναπτυξιακού προγράμματος, παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης από την Καβάλα, όπου περιόδευσε.

«Ζούμε την μνημονιακή τραγωδία» δήλωσε από την Καβάλα, χθες το βράδυ, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Στην κεντρική του ομιλία με την οποία ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην περιοχή, δήλωσε πως η Λαϊκή Ενότητα τολμάει να βγει στο δρόμο και να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες ενώ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση ανέφερε πως «εφαρμόζει με το χειρότερο δυνατό τρόπο, μία πολιτική που εφάρμοζε και η Δεξιά».

Το πρωί ο κ.Λαφαζάνης επισκέφθηκε τους εργαζόμενους της ΒΦΛ στην είσοδο των εγκαταστάσεων και ζήτησε κοινή συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, κάτι που αρνήθηκε ο διευθυντής του εργοστασίου.
Αργότερα βρέθηκε στον καταυλισμό των προσφύγων στο Εσκί Καπού, ενώ είχε και συνάντηση με τους αγρότες.

Ο Παν. Λαφαζάνης,  απαντώντας σε ερώτηση τοπικών δημοσιογράφων για τους “παραιτηθείτε” έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Το πολυδιαφημισμένο “παραιτηθείτε” δεν ενοχλεί καθόλου την κυβέρνηση και τον Τσίπρα. Αντίθετα ο Αλ. Τσίπρας και η ομάδα του παρακαλάει να βρίσκονται απέναντι του, ως δήθεν αντίπαλοι, ψευτοκινήματα που στηρίζουν τα μνημόνια και τη λιτότητα και το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να διαδεχθεί τον Τσίπρα, ο Μητσοτάκης, για να συνεχίσει την μνημονιακή λεηλασία από κει που την άφησε ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ.
“Κινήματα” που στηρίζουν τα μνημόνια και την συνέχεια τους μόνο ειρωνικά σχόλια μπορούν να προκαλούν και να γίνονται πεδίο δόξης λαμπρόν για εύκολες επιθέσεις από τους διάφορους εξωνημένους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης του ψεύδους και της πολιτικής απάτης.
Καλούμαι τους πολίτες σε μεγάλες συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες την 5η του Ιούλη, επέτειο του μεγάλου ΟΧΙ στο περσινό δημοψήφισμα, προκειμένου να αναδειχθεί ότι αυτό το μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ στα μνημόνια δεν έχει γίνει παρελθόν αλλά παραμένει όσο ποτέ επίκαιρο και μπορεί να γίνει νικηφόρο¨.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr