Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Energy & Hubs #xanthi2019 ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

14 Μαΐου 201912:26

Ήταν μια σημαντική ημέρα αφού για πρώτη φορά η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ και οι προεκτάσεις της, συζητήθηκαν σε ένα 7ωρο συνέδριο, όπου ομιλητές και σύνεδροι κατάληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, έγινε μια σημαντική αρχή. 

Οι 15 ομιλητές ανέπτυξαν, ο καθένας ξεχωριστά, τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, ενώ συζήτησαν με τους σύνεδρους, προβληματισμούς ακόμα και λύσεις 

Το ραντεβού κλείστηκε για τον επόμενο Μάϊο σε ένα διήμερο πλέον συνέδριο με καλεσμένους και ομιλητές από χώρες όπου η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ έχει εξελιχθεί και συμβάλλει σε πολλούς τομείς.

Αρνητική εντύπωση έκανε, ειδικά στους ομιλητές όταν χρειάστηκε να απευθυνθούν προς τους δημάρχους τι εφαρμόζουν στους δήμους τους, ότι δεν υπήρξε ούτε ένας δήμαρχος από τον νομό Ξάνθης στο συνέδριο, και ειδικά από τους Δήμους Αβδήρων και Τοπείρου, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από όλους.

Οι μόνοι που παρεβρέθηκαν ήταν ο Δήμαρχος Νέστου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Χριστόδολου Τοψίδη, Μιχάλης Αμοιρίδης, Βαλεντίνα Δισλιάν – Αμμάρι, Σούζαν Καδρή και Βάσω Παυλακάκη.

Μάλιστα για το συνέδριο έστειλε στελέχη του έως και ο Δήμος Ορεστιάδας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr