Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία των εργαζομένων στην ΠΕ Ξάνθης για αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες

8 Δεκεμβρίου 201512:15

Ολοκληρώθηκε, με την αποστολή και των τελευταίων προϊόντων που συλλέχθηκαν, η προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, που ξεκινήσαμε από τις 29 Οκτωβρίου.

Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ήταν συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν 54 κούτες προϊόντων (κονσέρβες, παστέλια, μπισκότα, βρεφικές κρέμες, πάνες, χαρτί υγείας, κ.α.) και 35 σάκοι ρουχισμού. Τα προϊόντα μεταφέρθηκαν σε ομάδα εθελοντών στο Κιλκίς και θα διανεμηθούν σε πρόσφυγες που βρίσκονται στα σύνορα στην Ειδομένη, ενώ ο ρουχισμός στάλθηκε στη Χίο, στην Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους της Περιφερειακής Ενότητας, μέλη άλλων συλλόγων- υπηρεσιών (δικηγορικός σύλλογος, υπάλληλοι ΔΕΔΗΕ), επαγγελματίες της πόλης και απλούς πολίτες, που έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και προσέφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. του συλλόγου και για τους συναδέλφους που διέθεσαν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους για να υλοποιηθεί αυτή η δράση. Τέλος ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη για την ευγενική παραχώρηση οχήματος για τη μεταφορά των προϊόντων.

Ελπίζουμε σύντομα να μην υπάρχει ανάγκη για ανάλογες προσπάθειες.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr