Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης φέρεται να μαχαίρωσε 12χρονο Ρώσο

15 Μαΐου 201311:35

Το παιδί μεταφέρεται με C-130 στην Αθήνα

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές ενός 12χρονου παιδιού από τη Ρωσία και της οικογένειάς του που διέμεναν σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Το παιδί, που επί τρεις ώρες ήταν εξαφανισμένο, βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του σε χώρο με μπάζα απέναντι από το ξενοδοχείο.

Ένας 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που εργαζόταν στο ξενοδοχείο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του το παιδί μεταφέρεται με C-130 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παιδί είχε έρθει για διακοπές με την μητέρα του στις 8 Μαΐου και διέμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου. Το βράδυ της Τρίτης πήγαν να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση την οποία παρουσίαζε ο 20χρονος.

Ξαφνικά το παιδί διαπιστώνει πως του είχαν αφαιρέσει έναν φορητό υπολογιστή, μια ταμπλέτα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το παιδί θεώρησε ως δράστη τον ανιματέρ και κατευθύνθηκαν προς το χώρο στάθμευσης οχημάτων του ξενοδοχείου.

Η μητέρα του όταν αντιλήφθηκε πως είχαν χαθεί τα ίχνη του παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες. Ο 12χρονος εντοπίστηκε τελικά σε χώρο με μπάζα απέναντι από το ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το παιδί φέρει πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι κυρίως στην πλάτη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η κρίσιμη κατάσταση του 12χρονου καθιστά αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα που γίνεται με ένα αεροσκάφος C-130.

Το παιδί όταν βρέθηκε από την αστυνομία, είχε τις αισθήσεις του και φέρεται να είπε ότι δέχτηκε τις μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου.

Εν τω μεταξύ αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο να κινείται ύποπτα σε παραλιακό δρόμο και προσήχθη.

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ στην τσάντα, που πέταξε όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς βρέθηκαν τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από τον 12χρονο,

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε μετά από υπόδειξη του βρέθηκε μέσα σε πυροσβεστική φωλιά στο χώρο του ξενοδοχείου.

Πηγή : ΤΟ ΒΗΜΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr