Νokia E7: Δυνατό business smartphone

25 Σεπτεμβρίου 201005:00

nokia-e7-01Δυνατά φαίνεται ότι ξαναμπαίνει στο “παιχνίδι” η Nokia, που παρουσίασε ιδιαίτερα αξιόλογα smartphones στο πρόσφατο Nokia World 2010 στο Λονδίνο. Ένα από αυτά τα κινητά και το business smartphone Nokia E7!

 

Πρόκειται για ένα δυνατό smartphone για επαγγελματική χρήση. Εφοδιασμένο με την εφαρμογή Microsoft Mail for Exchange, το Nokia E7 υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο την άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε λογαριασμό εταιρικού email, ενώ ένας συνδυασμός από εφαρμογές υψηλού επιπέδου διασφαλίζουν το απόρρητο της εταιρικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Το Nokia E7 διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών, με ειδική πολωτική επίστρωση για μεγαλύτερη ευκρίνεια, καθώς και πλήρες πληκτρολόγιο, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για τον επαγγελματία και για όσους επιθυμούν να έχουν ένα κινητό τηλέφωνο με σχήμα και μέγεθος κατάλληλο για την επεξεργασία εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων ή διαφανειών.

Το smartphone τρέχει λειτουργικό Symbian^3, έχει κάμερα 8 Megapixel με διπλό LEF flash, μνήμη RAM 256MB και ROM 1024MB, ενώ υποστηρίζει σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα Wi-Fi 802.11n και έχει θύρα HDMI out. Ζυγίζει μόλις 176 γραμμάρια.

Η λιανική τιμή πώλησης εκτιμάται στα 495 ευρώ, χωρίς φόρους ή τυχόν επιδοτήσεις, και αναμένεται να διατεθεί στην αγορά προς το τέλος του 2010.

Πηγή:http://www.xblog.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr