Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ξάνθης. Ολοκληρώθηκε ο “ανασχηματισμός”

27 Οκτωβρίου 201514:41

Μετά από αρκετές μέρες διεργασιών και παρασκηνίων, ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης να επισημοποιούνται οι αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων του Δήμου Ξάνθης.

Μετά και και τις ανακοινώσεις του Δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου ενώπιον της παράταξής του το Σάββατο ότι θα αντικαταστήσει τέσσερις Αντιδημάρχους και θα διατηρήσει τους Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Παπασταματίου, υλοποιήθηκε ο “ανασχηματισμός” της δημοτικής αρχής. 

Τη θέση του Χασάν Ογλου Φερτούν, στην Αντιδημαρχία Πρασίνου, Καθαριότητας, Αδέσποτων παίρνε ο Μποζ Ραμαδάν ενώ ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος μερίμνησε ήδη για μια λιτή τελετή παράδοσης παραλαβής το πρωί της Τρίτης.

Ο Κίρατζη Ερκάν αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος στη θέση του Απόστολου Αγκόρτζα με αντικείμενο τις αδειοδοτήσεις, τα ΚΕΠ αλλά και την Υπηρεσία Ελέγχου (Δημ. Αστυνομία) αλλά δεν του ανατίθεται η αρμοδιότητα δόμησης. Αυτή αναλαμβάνει ο Μιχάλης Λομβαρδέας ο οποίος είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Τουρισμού στη θέση της Δέσποινας Παρτσαλίδου.

Την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών. στη θέση του Μανώλη Τσέπελη, αναλαμβάνει ο Θωμάς Ηλιάδης, ο οποίος θα είναι άμισθος, όπως και ο Μιχάλης Λομβαρδέας, τουλάχιστον επισήμως, με βάση τη σχετική απόφαση του Δημάρχου. (Είναι πιθανή η από κοινού διάθεση των αντιμισθιών ανάμεσα στους 4 νέους αντιδημάρχους)

Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος πολιτικής προστασίας ο Π. Ταρενίδης

Με δεδομένη την αποχώρηση Μ. Τσέπελη από τις Τεχνικές υπηρεσίες, η αρμοδιότητα της πολιτικής προστασίας , φεύγει από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και μεταβιβάζεται στον Π. Ταρενίδη ως εντεταλμένο σύμβουλο χωρίς να καταλαμβάνει θέση Αντιδημάρχου, καλύπτοντας το κενό που προκύπτει στο θέμα της αντιμετώπισης των καιρικών και άλλων έκτακτων αναγκών.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr