«Οχυρώθηκε» στην ασυλία του ο Κουκουλόπουλος. Απέρριψε αίτημα για άρση η Βουλή μετά τη μήνυση Σ. Ξυνίδη !

24 Μαρτίου 201412:38

Η Βουλή απέρριψε 3 αιτήματα άρσης της ασυλίας για βουλευτές και έκανε δεκτά άλλα δύο, στις περιπτώσεις που το ζήτησαν οι ίδιοι βουλευτές.

Ανάμεσα στα αιτήματα που απορρίφθηκαν ήταν αυτό για την άρση της Ασυλίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος έχει μηνυθεί από τον Σωκράτη Ξυνίδη. Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκύψει όταν ο συνεργάτης του Ε. Βενιζέλου είχε κατηγορήσει  το Μάιο του 2013 και με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ τους πρώην γραμματείς του κομματος Σ. Ξυνίδη και Ι. Ραγκούση ότι «άφησαν απλήρωτους εργαζόμενους»

Τότε η αντίδραση του Σ. Ξυνίδη ήταν άμεση και σκληρή καθώς είχε γράψει στο blog του:  “Ψεύτη Κουκουλόπουλε πάρε πίσω ότι είπε, αλλιώς θα τα πάρεις πίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων”

«Οχυρώσου πίσω από την αστυλία σου, πάντως ψέυτης και συκοφάντης είσαι «

Όμως ο Π. Κουκουλόπουλος δεν αναδιπλώθηκε και έτσι ο Σ. Ξυνίδης προχώρησε σε μήνυση, με τον Π. Κουκουλόπουλο όμως να μην ζητάει την άρση της ασυλίας του. ‘Ετσι ο πρώην Υπουργός Σ. Ξυνίδης με νέα ανάρτησή του στο blog του αναφέρει και μάλιστα με κεφαλαία:

«ΟΧΥΡΩΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr