Ο Χρήστος Μέτιος βρήκε γέφυρες που δεν έπεσαν και φωτογραφήθηκε

19 Σεπτεμβρίου 201921:46

Στην Σαμοθράκη βρέθηκε ο Χρήστος Μέτιος και περήφανα φωτογραφήθηκε σε γέφυρες που δεν έπεσαν

“Επισκεφθήκαμε τη Σαμοθράκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη και τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Τάσο Παράσχου.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να ενημερωθούμε για την εξέλιξη των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού και να καταγράψουμε πρόσθετες ανάγκες.

Με τη συνοδεία του Δημάρχου Σαμοθράκης Νίκου Γαλατούμου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Γιάννη Γρηγόραινα επιθεωρήσαμε τα έργα και κάναμε καταγραφή επιπλέον προβληματικών σημείων του οδικού δικτύου που μας υπέδειξε ο Δήμαρχος προκειμένου η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει την αποκατάστασή τους.

Στη συνέχεια συμμετείχαμε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο, την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κατερίνα Καραμήτσου και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ενώ αργότερα πραγματοποιήσαμε σύσκεψη και με τους φορείς του νησιού για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr