Ο Χ. Δημαρχόπουλος κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για ταύτιση με συμφέροντα συγκεκριμένης εταιρίας

8 Μαΐου 202009:02
Σοβαρές αντιρρήσεις εκφράζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος Πρότυπο”, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, επί του περιεχομένου συγκεκριμένου θέματος που συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης.
Πιο συγκριμένα, ο κ. Δημαρχόπουλος θέτει μια σειρά από ερωτήματα προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο Δήμος Ξάνθης να είναι “Δήμος, «αναθέσεων και ιδίων επιδιώξεων»;” λέγοντας χαρακτηριστικά “Πρωτοφανής, προβλέψιμη και αναμενόμενη τελικά, είναι η «φωτογραφική» λειτουργία σας. «Φόρα παρτίδα» στη συνεδρίαση της Δευτέρας στη ΕΠΖ, για να επιλέξετε… τον αυριανό ανάδοχο; Ποιανού επιδίωξη και εντολή ήταν και βάλατε μέσα στη μελέτη σκοπιμότητας, προδιαγραφές με διαφήμιση συγκεκριμένης εταιρείας; Περιγράφετε συγκεκριμένο σύστημα υπόγειων κάδων και συγκεκριμένο εξοπλισμό. Είναι πρωτάκουστο και ανήθικο το γεγονός, να ταυτίζεστε με τα συμφέροντα μιας συγκεκριμένης εταιρείας. Ποιά εταιρεία είναι αυτή; Ενημερώστε μας…”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr