Ο Τσιουέτελ Ετζίοφορ είναι ο επικρατέστερος κακός του νέου «Τζέιμς Μποντ»;

6 Απριλίου 201412:00

Σύμφωνα με φήμη που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες, ο πρωταγωνιστής του «12 Χρόνια Σκλάβος» φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή των παραγωγών του επόμενου «Μποντ» για τον ρόλο του ανταγωνιστή του 007.Οι παραγωγοί της νέας, άτιτλης προς το παρόν ταινία «Τζέιμς Μποντ» φαίνεται ότι συνεχίζουν το σερί των αξιόλογων ηθοποιών στο ρόλο του ανταγωνιστή του 007, και μετά τον Χαβιέ Μπαρδέμ του «Skyfall», τον Ματιέ Αλμαρίκ του «Quantum of Solace» και τον Μαντς Μίκελσεν του «Casino Royale», ο Ντάνιελ Κρεγκ μάλλον θα αντιμετωπίσει τον Τσιουέτελ Ετζίοφορ, υποψήφιο για Όσκαρ για το «12 Χρόνια Σκλάβος».

Οι πηγές του περιοδικού Variety τον χαρακτηρίζουν επικεφαλής της κούρσας, αν και ο ίδιος ο Ετζίοφορ δεν έχει ακόμη δεχθεί επίσημη πρόταση και οι διαπραγματεύσεις συμβολαίου και χρονοδιαγραμμάτων δεν έχουν ξεκινήσει.

Ένας τόσο υψηλού προφίλ ρόλος είναι φυσικά καλό νέο για έναν τόσο ταλαντούχο και παραγνωρισμένο ηθοποιό, αλλά κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε πια να τον φανταζόμαστε ως διάδοχο του Κρεγκ στο ρόλο του Μποντ.

Εκτός του Ντάνιελ Κρεγκ, στην ταινία επιστρέφουν οι Ρέιφ Φάινς, Μπεν Γουίσο και Ναόμι Χάρις, όπως και ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες, χωρίς όμως τον διευθυντή φωτογραφίας, Ρότζερ Ντίκινς. Η παραγωγή αναζητά ηθοποιούς για τα δύο νέα κορίτσια Μποντ, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, θα είναι σκανδιναβικής και βρετανικής καταγωγής, αντίστοιχα.

Η ταινία θα γυριστεί το καλοκαίρι και φθινόπωρο του 2014, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου του 2015.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr