Ο Τσακαλώτος δικαιώνει την στάση Μητσοτάκη

16 Δεκεμβρίου 201623:15

Η στάση της Νέας Δημοκρατίας επικρίθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τους Καραμανλικούς οι οποίοι θεώρησαν λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη να δηλώσει παρών στην ψήφιση για το βοήθημα προς τους συνταξιούχους. Όμως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την απόφαση του αυτή ,παρά το πολιτικό κόστος, εγκαινιάζει την εποχή του τέλους του λαϊκισμού. Η απόφαση του αυτή η και άλλες παρόμοιες στο μέλλον φαίνεται πως θα φέρει στην κάλπη τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο αυτούς που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλους αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Τσακαλώτος τον δικαιώνει

Συνάντηση με Γερμανούς βουλευτές στο Βερολίνο είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», ο υπουργός οικονομικών ζήτησε συγγνώμη που η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ενημερώσει τους δανειστές για τις παροχές που ανακοίνωσε μονομερώς ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Spiegel ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι ήταν λάθος που δεν είχαν ενημερώσει τους πιστωτές και ζήτησε συγγνώμη, αναφέρεται σε ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού με τίτλο «Η Ελλάδα παραδέχεται επικοινωνιακά λάθη».

Σύμφωνα με το Spiegel, αυτά ειπώθηκαν σε πρωινή συνάντηση της Παρασκευής, όπως επιβεβαιώνουν στο περιοδικό πολλοί συμμετέχοντες.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να είπε ότι η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να παίρνει τέτοιες αποφάσεις αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που δεν είχαν ενημερώσει τους πιστωτές. Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών απέδωσε το λάθος σε έλλειψη επικοινωνίας και εξήγησε ότι ήταν μία απόφαση που έπρεπε να ληφθεί γρήγορα.

Το ΠΑΣΟΚ νομιμοποιει πολιτικά τους τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να προκαλεί την τελική διάλυση του αφού παρέμεινε πιστό στο άθλιο λαϊκισμό και υπερψήφισε το βοήθημα το οποίο είναι Κοινωνικά άδικο. Στήριξε την ψευτομαγκιές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πλέον ευελπιστεί να γίνει ένα κόμμα του 4-5% το οποίο κάποια θα χαθεί από τον πολιτικό χάρτη αφού τα στελέχη τα σημερινά των 55 ετών Plus θα έχουν αποχωρήσει από την πολιτική ζωή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr